Google+

Respiram monden!

Scrie un comentariu

12 aprilie 2013 prin oanamusat

Romania nu mai respira de mult oxygen. Romania respira monden. De ce zic asta? Raspunsul este cat se poate de simplu : nu exista moment al zilei in care la televizor sa nu apara o mondenitate. Personal simt ca ne ingrijoreaza mai mult ceea ce face  Querida, decat faptul ca in tara asta unele persoane traiesc de pe o zi pe alta. Ne intereseaza mai mult de ce subiectul „X” l-a lasat balta pe subiectul „Z” si de ce oare, acest personaj inca nu si-a pus capat zilelor.

Mondenul este regizat. Totul este vorbit dinainte si aranjat in asa fel incat acel subiect sa atraga telespectatori. S-au dus de mult vremurile in care paparazzi chiar erau paparazzi.

Imi aduc aminte un subiect recent care a indignat toata presa de cancan si care a pus pe jar o tara intreaga :”Unde este Botezatu?”. Toata lumea a aflat ca plecase in nu stiu ce tara. Pentru a respecta regula mondenului, Botezatu si-a filmat intreaga excursie, filmare care mai apoi a fost vanduta televiziunilor care erau dornice de a se etala pe sticla cu acest subiect. Toata lumea era fericita : showurile de scandal erau fericite ca pusesera mana pe „pretioasa” filmare, iar Botezatu ca si-a scos de 10 ori mai multi bani decat a platit pentru escapada.

Ne amuza. Ne pune oarecum in „pantofii” celor aflati pe platourile de filmare. Ne introduce in viata lor plina de intrigi si drame. Dintr-un „nobody”, cum zic americanii, le transforma in vedete peste noapte. Intrebarea este ” Oare mondenul este mai important decat problemele reale cu care ne confruntam zilnic?

P.S: Aceasta postare reprezinta punctul meu de vedere cu privire la ceea ce inseamna monden. Trebuie tratat ca atare.

Lasă un comentariu

Oana Photography

Cum trece timpul…

aprilie 2013
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Stats

  • 3.388 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 613 abonați.

Bloguri, Bloggeri si Cititori

all blogs